Vraní oko přehled

Vraní oko
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/512451/bmid_vrani-oko-kNa-512451.jpeg 5 1344 1344

Josef Bergman série

< 8. díl

Vyšetřování zavede kriminalistu Josefa Bergmana do chatové osady u řeky na jižní Moravě, kde lišky dávají dobrou noc. V okolních mokřadech vzniká nová ptačí rezervace, kterou tam ovšem místní nechtějí. Lidé tak mají spoustu důvodů vzájemně se nenávidět. Bergman musí přijít na to, jak vražda podivínského ornitologa souvisí s nedávnou smrtí pražské profesorky. Pravdu znají snad jen ptáci, kteří nerušeně poletují nad hlavami obětí i podezřelých.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vraní oko. Přihlašte se a napište ho.

ujira
včera 3 z 5

Dobrá česká krimi, spíše psychologický román s detektivní zápletkou a ekologickou stopou.

Formicka93
12.11.2024 5 z 5

Opět velká spokojenost.

Arella
04.11.2024 5 z 5

Tohle byla taková detektivní jednohubka. A pěkná. Svižná, z krásné jižní Moravy, chytrá, dobře napsaná, fajn. 90%za mě. Děkuji.

100 nejčtenějších knih roku 2023

27.12.2023

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2023)

01.09.2023

10 nejčtenějších knih (srpen)

15.08.2023

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Jaký paradox, že život se dá s jistotou označit za šťastný teprve až v okamžiku, kdy už skončil.

Marta v duchu slyšela její slova: Ať se obklopíš čímkoli, Martičko, jedinou jistotu budeš stejně vždycky mít sama v sobě.

Kniha Vraní oko v seznamech

v Přečtených1 840x