Karamelová džungle přehled

Karamelová džungle https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/450938/bmid_karamelova-dzungle-K8i-450938.jpg 4 224 224

Tereza se na sklonku třicítky znovu ocitá na startovní čáře, ale svých snů se nehodlá vzdát. Místo aby budoucnost plánovala, nechá se vést intuicí. Narychlo sbalí svůj život do pár kufrů a se svým mužem Johnem Erikem se přestěhuje z poklidného Osla do pulzující Prahy. Obstojí jejich pohodový skandinávský přístup v džungli českého byznysu? Řada nečekaných zkušeností je dovede až za poznáním, že jestli něco vážně chtějí, musejí brát překážky jako výzvy.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Karamelová džungle. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (44)

Věra91
12.05.2024

Terku sleduji už dlouho. Líbil se mi její styl psaní už v první knize, tahle je opravdovější a surovější. V některých kapitolách jako bych viděla samu sebe. Myslím si že v její knize je vidět, že ne vše co se prezentuje na sociálních sítích musí být reálně a že i oni jsou jen lidi. Ona je v některých věcech mojí inspirací.

terinkha
03.01.2024 3 z 5

01/2024
Hned na úvod se sluší říct, že jsem nikdy nebyla cílová skupina Terezina blogu. Všechno mi to vždycky přišlo moc - moc snový, moc romantický, až moc hezky napsaný.
Ale na knihu jsem narazila u nás v knihovně a řekla jsem si, že si ji přečtu, protože pojednávala o návratu z Osla a rozjezdu Elite Bloggers, což jsem v té době zachytávala na sociálních sítích dost hojně a přeci jen mě zajímalo zákulisí.
Rozhodně to není nijak motivační kniha. U rozjezdu byznysu se často odbočovalo (většinou nějaká vzpomínka, která se váže k určitému okamžiku při práci na EB), bylo tam spousta omáčky, na dvou stranách nacpáno spousta pro mě výplňových vět a pak velkej návrat k původnímu tématu. Vzpomínky na akce EB, press tripy, na tréninky gymnastů, to mě bavilo moc. A otevřít se a sdílet svoje dvě velký bolesti muselo stát ohromný množství odvahy.
Za sebe oceňuju to, že se ve mně otevřely některé otázky a témata, o kterých víc přemýšlím. Taky jsem víc pochopila, jak moc těžký muselo být poprat se v začátcích s tou velkou vlnou kritiky a jedu, která přišla.
Dávám tři hvězdy, jsou poctivý a pokud vás zajímá vznik EB a trochu vhledu do Terezina života, jděte do ní :-)


JHoralka
08.09.2023 5 z 5

Musíme něco obětovat, musíme zatnout zuby, musíme riskovat. Čím výš chceme stoupat, tím víc musíme dávat.


Krásná kniha. Stejně milá jako Šlehačková oblaka.

Určitě si od autorky ráda přečtu další knihy, které jednou napíše.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (43. týden)

18.10.2020


Citáty z knihy (2)

Byla jsem naprosto nadšením bez sebe a nepřestávalo mě udivovat, jak velkou moc moje sny a umanutost mají. Začínala se mi ta kombinace líbit čím dál tím víc. A čím dál tím víc mě bavilo ji pokoušet.


Troufalá umanutá holka. A troufalým umanutým holkám občas hrajou do karet krásný náhody.


Kniha Karamelová džungle v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených328x
ve Čtenářské výzvě98x
v Doporučených6x
v Knihotéce120x
v Chystám se číst103x
v Chci si koupit29x
v dalších seznamech2x