Karlsson zo strechy opäť lieta přehled

Karlsson zo strechy opäť lieta
https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/152259/bmid_karlsson-zo-strechy-opat-lieta-xbd-152259.jpg 4 6 6

Naša planéta je obrovská a nájdeš na nej mnoho rôznych domov. Sú veľké a malé, pekné a škaredé, staré aj nové. A potom je tu malý, maličký dom Karlssona zo strechy. Podľa Karlssona je to najlepší dom na svete a najlepšiemu Karlssonovi na svete tak náramne pristane. A Braček by mu dal určite za pravdu. Kapitoly: Karlsson zo strechy opäť lieta, Doma u Karlssona, Karlsson tirituje capka, Karlsson pozýva na oslavu, Karlsson a televízna škatuľa, Karlssonov telefón, Strašidielko z našej štvrte, Karlsson nie je strašidlo, ale len Karlsson, Milostivá pani zostáva s pozdravom, Pekný, múdry a tak akurát tučný.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Karlsson zo strechy opäť lieta. Přihlašte se a napište ho.

Karcoolka2210
25.03.2022 4 z 5

Pipi, Lotku a Emila mám síce radšej, ale aj Karlsson si zaslúži, aby o ňom deti vedeli a čítali. A nie len deti :) Príbehy z pera Astrid Lindgrenovej sú jednoducho príbehy môjho detstva, ktoré by som veľmi dopriala aj dnešných deťom.

Kniha Karlsson zo strechy opäť lieta v seznamech