Kdo jinému jámu kopá přehled
Anna Novotná , Jiří Votruba
![Kdo jinému jámu kopá Kdo jinému jámu kopá](https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/190940/kdo-jinemu-jamu-kopa-190940.jpg?v=1389966231)
Náš životní styl se natolik změnil, že čistě obsahově jsou pro nás klasická česká přísloví již nesrozumitelná. A tím spíš jsou nesrozumitelná pro děti. Přitom znalost přísloví bývá součástí přijímacích testů na střední školy. Tato půvabná, hravě provedená knížka plná ilustrací, je určená dětem, ale nejen jim. Vždyť přísloví, pořekadla a přirovnání jsou součástí naší kultury. Každé přísloví obsahuje krátký srozumitelný výklad, základní heslo k vyhledání a ilustraci.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kdo jinému jámu kopá. Přihlašte se a napište ho.
![alaoda alaoda](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Určitě doporučuji před přijímačkami na střední školy nebo víceletá gymnázia. Pěkné zpracování.
![SirenKa SirenKa](https://www.databazeknih.cz/img/users/40_/402359/m_sirenka-W1E.jpg?v=1666554029)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Naprosto luxusní slovník něčeho zcela zbytného, na čemž ovšem urputně bazíruje naše předpotopní školství. Příjmačky už máme všichni úspěšně za sebou, skvěle jsme se u čtení pobavili :-)
Kniha Kdo jinému jámu kopá v seznamech
v Mé knihovně | 14x |
Posloužilo jako učebnice při přípravě na přijímací zkoušky na víceleté gymnázium. Věřím, že díky vtipným (někdy lehce přisprostlým) ilustracím si třeba i děti něco zapamatují :)