Když jsem tě ztratila přehled

Když jsem tě ztratila
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/405844/bmid_kdyz-jsem-te-ztratila-Kvk-405844.jpg 4 202 202

Když se Leo a Molly vezmou, jsou bez sebe štěstím a zamilovaností. Léta manželství uplývají. Leo je válečný dopisovatel a při jedné misi se přihodí nečekaná tragédie; je vážně zraněn a ztratí paměť. Molly se o něj oddaně stará, pomáhá mu vzpomenout si na jejich lásku a brzy se do sebe začnou znovu zamilovávat. Jenže Molly něco tají. Jak se s manželem nanovo sbližují, bojí se, aby se mu paměť nevrátila úplně. Vzpomněl by si totiž, že s jejich manželstvím to už před zraněním bylo nahnuté. Co když ho Molly bude muset ztratit i podruhé?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)

When I Lost You, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Když jsem tě ztratila. Přihlašte se a napište ho.

Máca216
24.07.2024 3 z 5

Knížka byla taková příjemná a oddechová. Nic náročného od čtení nečekejte. Já čekala trochu větší zápletku, že se děj rozjede, ale nedočkala jsem se. Hodnotím průměrně, od autorky už jsem četla lepší knihu.

Vivetkav
10.10.2023 2 z 5

Začátek super pak to začalo být takové mdlé.. čekala jsem větší zápletku, velké zklamání na konci

zbožňuju_knihy
29.04.2023 3 z 5

Pokud sundáte přebal, máte v ruce knihu růžovou, no měla by býti spíše červená, jelikož je to kniha z červené knihovny jako vyšitá. Pro člověka jako jsem já, bylo čtení místy útrpné, bylo jasné, jak to skončí. Zuby mě z toho bolí.. Dávám za 3* - průměr. Jsem člověk, co rád švih, napětí a propracovaný děj. Tohle neustálé přemýšlení o tom, že se milují a jak moc se milují a čekání na to až si to přeberou, přehodnotí a dojdou k tomu, že se opravdu milují.. mě nudí.

Kniha Když jsem tě ztratila v seznamech