Když jsem tě ztratila přehled
Kelly Rimmer
Když se Leo a Molly vezmou, jsou bez sebe štěstím a zamilovaností. Léta manželství uplývají. Leo je válečný dopisovatel a při jedné misi se přihodí nečekaná tragédie; je vážně zraněn a ztratí paměť. Molly se o něj oddaně stará, pomáhá mu vzpomenout si na jejich lásku a brzy se do sebe začnou znovu zamilovávat. Jenže Molly něco tají. Jak se s manželem nanovo sbližují, bojí se, aby se mu paměť nevrátila úplně. Vzpomněl by si totiž, že s jejich manželstvím to už před zraněním bylo nahnuté. Co když ho Molly bude muset ztratit i podruhé?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2017 , Ikar (ČR)Originální název:
When I Lost You, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Když jsem tě ztratila. Přihlašte se a napište ho.
Začátek super pak to začalo být takové mdlé.. čekala jsem větší zápletku, velké zklamání na konci
Pokud sundáte přebal, máte v ruce knihu růžovou, no měla by býti spíše červená, jelikož je to kniha z červené knihovny jako vyšitá. Pro člověka jako jsem já, bylo čtení místy útrpné, bylo jasné, jak to skončí. Zuby mě z toho bolí.. Dávám za 3* - průměr. Jsem člověk, co rád švih, napětí a propracovaný děj. Tohle neustálé přemýšlení o tom, že se milují a jak moc se milují a čekání na to až si to přeberou, přehodnotí a dojdou k tomu, že se opravdu milují.. mě nudí.
Kniha Když jsem tě ztratila v seznamech
australská literatura ztráta paměti, amnézie manželská krize tělesné postižení prolínání minulosti a současnosti
2017 | Až budu bez tebe |
2017 | Když jsem tě ztratila |
2019 | Matčino vyznání |
2020 | Utajená dcera |
2022 | O čem se nemluví |
Knížka byla taková příjemná a oddechová. Nic náročného od čtení nečekejte. Já čekala trochu větší zápletku, že se děj rozjede, ale nedočkala jsem se. Hodnotím průměrně, od autorky už jsem četla lepší knihu.