Když přišli psi přehled

Když přišli psi
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/545101/bmid_kdyz-prisli-psi.jpg 5 443 443

Některá tajemství by měla zůstat navždy skryta – je lepší nevědět, že hrdinové, kterým jsme vystavěli pomníky, ve skutečnosti mnoha lidem ublížili. Živa, Ludmila, Slávek, Ondráš i Karel mají co tajit. Ale kdo je může soudit, když prožili mládí v době, kdy se obyvatelé Beskyd báli partyzánů stejně jako německých vojáků? A lze rozpoznat dobro od zla, když máte nevratně zjizvenou duši? Hory na Valašsku dodnes skrývají příběhy velkých lásek a nenaplněných snů. Nadešel čas je vyprávět…... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Když přišli psi. Přihlašte se a napište ho.

katpas76
předevčírem 5 z 5

Audiokniha
Stylem psaní i posazením příběhu do historického kontextu mi autorka připomíná jinou autorku z Valašska - paní Alenu Mornštajnovou.
Když přišli psi je skvěle napsaný román se sbírkou nejrůznějších charakterů. Velice se mi líbil děj, vše do sebe na konci zaklaplo. Žádná detektivka. Ale přesto je kniha napínavá a nedá se odložit. Poslech jsem si užila na 100%. Děkuji za tento zážitek.

lencin
předevčírem 5 z 5

Další povedený střípek do mozaiky válečných a poválečných událostí.

Fidoo
18.12.2024 5 z 5

Scarlett Wilková prostě umí! Od začátku, do konce. Vyprávěla další úžasný příběh, který rozhodně doporučuji přečíst.

10 nejčtenějších knih (listopad)

15.11.2024

10 nejprodávanějších eknih (říjen)

11.11.2024

10 nejčtenějších knih (říjen)

15.10.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Když přišli psi v seznamech