Lokaj a já přehled

Lokaj a já
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/479792/bmid_lokaj-a-ja-uqh-479792.jpeg 4 159 159

Frances Whartonová pochází z urozené rodiny, ale nemá žádné věno, neboť její otec rodinné jmění prohrál. Frances se nezajímá o věci, jež zajímají většinu vdavekchtivých debutantek. Přitahuje ji politika. Nicméně její matka ji nutí, aby se provdala za starého, ale bohatého sira Reginalda, jehož však považuje Frances za nudného a arogantního. Jejich zasnoubení má být oznámeno na domácí sešlosti, jíž se také zúčastní tři urození džentlmeni, kteří rozehrají nebezpečnou hru, aby našli svému příteli nevěstu. Založí klub lokajů a přestrojí se za služebnictvo. Hrabě z Kendallu se jako lokaj zamiluje do Frances a situace se zdá neřešitelná. Zasnoubí se Frances s arogantním rytířem, nebo vypukne skandál? Dostane se falešný lokaj z nelehké situace?... celý text

Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: , Ikar (ČR)

The Footman and I, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lokaj a já. Přihlašte se a napište ho.

Ivanka83
26.10.2024 5 z 5

Dlouho jsem si nepřečetla historický román a jsem ráda, že jsem sáhla zrovna po této knize.
Příběh Frances a Lucase mě moc bavil. Těším se na dalšího gentlemana z klubu lokajů.

broskev28
05.04.2024

Potřebovala jsem oddychovku na jeden večer, a tohle bylo přesně to pravé. Ovšem další díly série Klub lokajů už určitě číst nebudu, protože i ten jeden byl na mě až příliš.
Frances opravdu nemá chybičku (pravda, až na to věno) - chytrá, sečtělá, politicky a třídně uvědomělá, pro rodinu by udělala vše a hlavně: intuitivně pochopila, že neodmyslitelnou součástí a zárukou každého spokojeného manželství je sex, který uspokojí oba partnery!
Tohle určitě ocení každý soudný muž, takže věno není podmínkou . . .

haWranka
13.12.2023 3 z 5

Pokud potřebujete vypnout a relaxovat, je tohle přesně ta pravá knížka. První polovina mě opravdu bavila, ale pak se to nějak nikam nepohnulo, postavy zůstaly vlastně celkem ploché a vše se dělo až do konce přesně podle očekávání. A opravdu škoda poslední, dle mého zbytečně takto pojaté, kapitolky. Ale moc ráda si přečtu další díly!

Knižní novinky (49. týden)

05.12.2021

Knižní novinky (40. týden)

03.10.2021

Kniha Lokaj a já v seznamech