Kniha o čokoládě přehled
Stanislav Krámský , Josef Feitl , Dagmar Broncová-Klicperová
Bohatě obrazově vybavená kniha sleduje historii výroby čokolády a cukrovinek v Čechách, na Moravě i na Slovensku. Obsahuje i kapitolu o situaci po roce 1989, o kakaovníku, o čokoládě a zdraví apod.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kniha o čokoládě. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Kniha o čokoládě v seznamech
v Přečtených | 2x |
v Knihotéce | 1x |
Seznámí Vás jak probíhala výroba čokolády na českých luzích a hájích od dob rakouska-uherska až po současnost a také nabídne technologické postupy výroby čokolády a kompletní historií čokolády od úsvitu dějin .