Komu svěrací kazajku přehled

Komu svěrací kazajku
https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/103128/komu-sveraci-kazajku-103128.jpg 3 13 13

Důstojník Bezpečnosti přichází do ústavu pro choromyslné vypátrat záhadné zmizení čtyř pacientů, přičemž k cíli mu má pomoci s lékařem domluvená, před pacienty a personálem předstíraná schizofrenie. Další zmizení pacienta a jeho zavraždění jako v předchozích případech, důstojníkův boj o vlastní život, záchrana další vyhlédnuté oběti, odhalení vraha a obhájení nevinného člověka stupňují dramatický spád a napětí detektivního románu. (www.pitaval.cz)... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Komu svěrací kazajku. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (8)

AdamMM
22.11.2023 3 z 5

Knížka nalezená v knihobudce. Vzal jsem si ji spíše náhodou kvůli jménu autora, které evokovalo napojení na mou oblíbenou detektivkářku M.Klevisovou. Knížku jsem přečetl, ale nějak mě nastrhla. Moc se mi nedařilo vyfabulovat si postavu vyšetřovatele - na jednu stranu to byl dobový policajt, na druhou stranu rádoby chlápek se suchým anglickým humorem (...nasednout do auta jsem nemusel, ještě pořád jsem v něm seděl...). Dočteno, konec OK, celkově čistokrevných 50%.

EvaEma
07.05.2022 5 z 5

Vynikající humor nenápadně zakomponovaný do detektivní zápletky. Nevím proč, ale neustále se mi při čtení připomínal film Mazaný Filip :-)
"Zvadl jak fialka na poušti."
No prostě výborné čtení, ale napínavý thriller nečekejte!


kristyna7552
23.02.2021 2 z 5

Nemastné, neslané... Hlavní hrdina je trošku noc egoista a myslí si, že je génius. Nevyšetřoval, vraždy se objasnily bez jeho přičinění. A milostná linka byla zbytečná a zdržující. Čekala jsem víc.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Komu svěrací kazajku v seznamech

v Přečtených15x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce11x
v Chystám se číst6x
v Chci si koupit1x