Koniec hliadky přehled

Koniec hliadky
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460363/bmid_konec-hlidky-CCO-460363.jpg 4 1079 1079

Bill Hodges série

< 3. díl

Voľné pokračovanie románov Pán Mercedes a Stratení nájdeníDetektív vo výslužbe Bill Hodges dúfal, že všetky závažné životné bitky už vybojoval. Ale mýlil sa. Tentoraz má toho najhoršieho nepriateľa priamo v sebe!Brady Hartsfield alias pán Mercedes sa po údere do hlavy, ktorým ho zneškodnila Holly Gibneyová a zabránila mu tak v masovej vražde, nadlho stal iba telom bez duše. Vďaka experimentálnej liečbe sa však vrátil z tmy a je silnejší a nebezpečnejší než predtým. Jeho chorá myseľ má schopnosť pohybovať nielen predmetmi, ale aj ľuďmi a teraz rozpútala vlnu samovrážd.Kto sa stane Bradyho obeťou? A kto nedobrovoľným spolupáchateľom? Aj tí, ktorí vždy stáli na strane dobra, počujú v hlave jeho zlovestný šepot. Brady ich ako sám diabol navádza na tie najnepredstaviteľnejšie šialenosti.Bill Hodges, Holly Gibneyová a Jerome Robinson sú odhodlaní Bradyho zastaviť. Lenže tentoraz nie sú na ich strane ani čas, ani okolnosti.Koniec hliadky uzatvárá veľkolepú bestsellerovú detektívnu trilógiu.... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: ekniha , Ikar (SK)

The End of Watch, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Koniec hliadky. Přihlašte se a napište ho.

Briv
24.01.2025 5 z 5

Číst Kingovy knihy je jako skládat puzzle - vše do sebe krásně zapadá a ten pocit, když vložíte poslední dílek a máte hotový obrázek, v tomto případě dočtenou knihu, je prostě k nezaplacení.
Byla to skvělá trilogie, bavila jsem se, bála jsem se a užívala si čtení - děkuji za to!

Belanna
26.12.2024 5 z 5

Za mě pěkné zakončení série, i když si myslím, že první díl byl asi nejlepší.
Trochu mě mrzel konec, doufala jsem ....
I tady ukázal pan King, co umí a jaký je mistr ve svém oboru.
Napínavé, čtivé, trochu té telekineze a telepatie. Nemám víc, co dodat.

kirinka52
28.11.2024 5 z 5

(SPOILER) Ach jo.. Pane Kingu co jste mi to provedl.
Přijít v tomto světě o detektiva, který když chytne stopu a nepustí dokud nemá kořist, je fakt moc moc zlý.
Myslím si, že skvělé zakončení trilogie. V tomto díle vygraduje Kingův um začlenit nadpřirozeno (za mě telekineze spadá do těchto jevů) a vlastně vám to příjde naprosto v pořádku. Zbožňuju pocit, když zapadne poslední dílek Kingovi skládačky. A na druhou stranu je to tak frustrující.
Teď mě to dost láká ke knize Holly, která je pouze zaměřena na majitelku Právo nálezce.

Prosincové knižní novinky

14.12.2016

Ocenění knihy (1)

2016 - Goodreads Choice Awards (Best Mystery & Thriller)

Kniha Koniec hliadky v seznamech

v Přečtených1 439x