Kopyto, Mňouk a černá magie přehled

Kopyto, Mňouk a černá magie
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/371207/bmid_kopyto-mnouk-a-cerna-magie-xiH-371207.jpg 4 95 95

Kopyto a Mňouk série

Dva oblíbení rošťáci tentokrát v souboji s "nadpřirozenými" silami. 1. vyd.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kopyto, Mňouk a černá magie. Přihlašte se a napište ho.

n.ezn.amy
15.01.2025 5 z 5

Do městečka se přistěhuje cizinec až z Ameriky podivného vzezření a chování. Pan Kotrbejl zdědil dům po svém tchánovi zlatníkovi Lukáškovi a začnou se o něm po městečku šířit zvěsti, že je čaroděj. U Kopyta a Mňouka se zpočátku projeví skepse, ale pomalu se začnou dít divné věci, které jinak než černou magií se vysvětlit nedají. Kdo je ve skutečnosti pan Kotrbejl a co zde pohledává? A proč ho tolik přitahuje podzemí hradu? A aby vše nebylo jednoduché, na stranu pana Kotrbejla se přidává zlotřilý žák Bičiště ...

"Nevím sice, proč sem pleteš jakéhosi Kotrbejla," řekl Mňouk, "Ale ty ses vždycky schovával za něčí záda. Jenomže jednou tě popadnu za ty zrzavý chrouny a vytahám ti chlup za chlupem, dokud z tebe neudělám skina!"
"Kopyto a Mňouku," zasyšel Bičiště, "vaše kariéra definitivně skončila. Je mi vás líto, ale nemohu vám pomoci. Jsem uražen a na urážky já nikdy nezapominím. Těste se, má pomsta bude sladká!"

dájavídek
10.04.2023 5 z 5

Vtipná a zábavná kniha.

Amneris
05.04.2023 5 z 5

Příběhy žáků Kopyto a Mňouka jsou vždy zárukou skvělého a pohodového čtení a ani tato kniha na tom není jinak :-)

Kniha Kopyto, Mňouk a černá magie v seznamech

v Mé knihovně67x