Královna rebelů přehled

Královna rebelů
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/530380/bmid_kralovna-rebelu-65a7b6d61bda8.jpg 4 1049 1049

Ranhojička série

1. díl >

Mnohým zachránila život, teď bude bojovat o ten svůj. První díl napínavé fantasy série. Už deset let přežívá sedmnáctiletá ranhojička Kiva ve věznici Zalindov. Když přivezou těžce nemocnou královnu rebelů, dostane za úkol udržet ji naživu, aby mohla podstoupit trýznivou zkoušku čtyřmi elementy. Pak obdrží Kiva vzkaz od své rodiny: „Nenech ji zemřít. Už jdeme.“ Dívka si uvědomuje, že zkouška by královnu zabila, a tak se nabídne, že trest podstoupí místo ní. Má ale vůbec nějakou šanci? A jak se k její volbě postaví záhadný nový vězeň Jaren?... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)

The Prison Healer, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Královna rebelů. Přihlašte se a napište ho.

Baška29
06.01.2025 4 z 5

Pro mne neprobádané území - fantazy pro mladé, kdy vůbec nejsem cílovka. Ale byl to zajímavý vhled, bavilo mne to. Rozjezd se mi zdál pomalý, některé věci se na mne až moc opakovaly, ale na závěr se nešlo odtrhnout. Příběh ve mne rezonoval, bála jsem se, radovala a i mne těšil romantický prvek. Trochu vytýkám nečekaný konec, kdy jsem měla celou knihu pocit, že všechny pocity Kivy známe. Nerozhodnost Kivy mi nevadila, naopak mi to přišlo pochopitelné, věci nejsou čistě černobílé a život je dost často o volbě.

Jordy007
03.01.2025 5 z 5

Velmi čtivé a napínavé se zvraty, které jsem nečekala.

Alaglesia
02.01.2025 5 z 5

Skvělý příběh. Poutavé čtení od začátku do konce. Skvěle vystavěný svět, ve kterém se příběh odehrává. Závěr šokující. Těším se na další díl.

E-knihy s jarní slevou až 40 %

25.04.2022

10 právě čtených knih podle uživatelů (únor)

15.02.2022

Knižní novinky (4. týden)

23.01.2022

Kniha Královna rebelů v seznamech