Kristián a kocour Teo přehled

Kristián a kocour Teo
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/261882/kristian-a-kocour-teo-261882.jpg 4 21 21

Tyhle prázdniny nezačaly pro Kristiána zrovna šťastně. Maminka alkoholička se jednoho dne nevrátila domů, a tak po dlouhém úzkostném čekání vylekaný Kristián utíká z domova. Útočiště najde na nábřeží Vltavy, kde se potlouká se svým jediným kamarádem – černým kocourem. Cvičený Teo předvádí turistům akrobatické kousky, a tím oba tuláci získávají trochu peněz k přežití. Kristián ví, že se nemůže skrývat věčně. Ale jak má zachránit maminku i sebe?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kristián a kocour Teo. Přihlašte se a napište ho.

L3MON_CZ
17.02.2025 4 z 5

Knihu jsem četla už před několika lety. Moc se mi líbila. Zároveň byla dost depresivní. Ovšem si myslím, že je vhodná pro děti, aby si uvědomily, že vše není jen hezké a růžové... Jsou rodiny, které to mají dost náročné a řekla bych, že Kristián to vyřešil celkem dobře.

Petra-Nela
14.01.2024 5 z 5

Knížku jsem objevila náhodně v knihovně a hodila se mi do výzvy, příběh se mi moc líbil, hlavně černý kocourek.

Lady Greystoke
29.11.2023 3 z 5

Atmosféra příběhu na mě působila docela depresivně, a to nemám ráda. Kocour musel být opravdu kouzelný, protože normální kocour by tohle dobrodružství asi nedal.

Kniha Kristián a kocour Teo v seznamech

v Mé knihovně3x