Krok vedle přehled

Krok vedle
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/545518/bmid_krok-vedle.jpg 5 40 40

Frankie Elkin série

< 2. díl

Frankie Elkinová, s níž se čtenáři poprvé setkali v knize Než zmizela a která hledá pohřešované lidi, se dozvídá o mladém muži, který zmizel v národním lese. Úřady po nějaké době pátrání zastavily, ale parta lidí vedená mladíkovým otcem se stále nevzdává. Frankie souhlasí s pomocí – brzy však vidí, že ztracená osoba není to jediné, co je zde špatně. A když začnou mizet další lidé, Frankie pochopí, že stojí proti něčemu velmi temnému – a především že jí dochází čas.... celý text

Literatura světová Dobrodružné Thrillery
Vydáno: ekniha , Kalibr

One Step Too Far, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krok vedle. Přihlašte se a napište ho.

Fleur213
07.11.2024 3 z 5

Nebylo to špatné, ale čekala jsem trochu něco jiného. Přece jen mi sedí lépe pátrání ve městě. Dle mého se Frankie do lesa nehodí :-) Jsem zvědavá na další díl.

Netae
28.10.2024 5 z 5

Pro mě byla tohle kniha, kterou nejde odložit. V první části, kde se hodně mluví o postupu při hledání pohřešovaných osob, mi všechny ty popisy neustále rezonovaly v hlavě a nemohla jsem se jich zbavit. Když už se rozjela samotná akce, bylo to neskutečně napínavé. Pokud bych chtěla knihu, která mě spolehlivě odradí od pobytu v divočině, byla by to tahle.

Miro67
23.10.2024 4 z 5

Divočina, lákající, nádherná a nezdolná. Ale co když ta krása bere nejen dech, ale vezme vám i syna a kamaráda? A jestli ji navíc zneužije šílenec jako kulisu pro své zvrácené choutky, půjde opravdu o život. Nezbyde než probudit pradávný pud sebezáchovy a z těla vydolovat poslední zbytečky sil. Bude to ale stačit?
Kromě krásného příběhu se dozvíte i pár info o výcviku psů pro hledání mrtvých těl. Doporučuji.

Šarlatový závoj, Hrob na kopci a další knižní novinky (32. týden)

04.08.2024

Kniha Krok vedle v seznamech