Píseň zvěrokvarka přehled
Jasper Fforde
Kronika Jennifer Strangeové série
< 2. díl
Nový fantasy příběh o kouzelnické agentuře Kazam. Volně navazuje na knihu Poslední drakobijce. Mystická umění už dávno upadají a kouzelnická agentura Kazam musí vzít každou zakázku, kterou šestnáctiletá manažerka Jennifer Strangeová sežene. Ale v poslední době je magie opět na vzestupu a hrozí, že Snodd IV., vládce Nespojených království, shrábne veškerou moc pro sebe. Jennifer a její společníky čeká těžké utkání s konkurenční agenturou iMagic, kvůli královým čachrům navíc v oslabení. Jennifer Strangeová se ale nevzdá bez boje.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Píseň zvěrokvarka. Přihlašte se a napište ho.
Oproti prvnimu dilu me to tolik nebavilo. Hodne me prudily poznamky pod carou a opakovani veci z prvniho dilu (a pochopil nekdo duvod tucne psanych slov?).
Presto porad dobra kniha. Treti dil jen anglicky, to bude vyzva.
Hodnocení série : Ve třinácti má řidičák, je ředitelkou kouzelnické akademie Kazam a žije ve světě kouzel. Řeč je o Jennifer Strangeové. Nemá ani šestnáct a přemýšlí ve světě dospělých, protože ho řídí.
Kdysi byla stejně jako mnoho kouzelníků nalezenec a podle schopností přijata do Kazamu. Dozvíme se jednotlivé funkce současných zaměstnanců a kouzelníků související s jejich schopnostmi. Ale co se stane, když se všichni v akademii dostanou do nebezpečí a vše vybudované za ta léta existence je v nebezpečí?
Kniha Píseň zvěrokvarka v seznamech
kouzla magie fantasy pro děti fantasy
2014 | Poslední drakobijce |
2006 | Malér Eyrová |
2011 | Ztracena v dobré knize |
2014 | Píseň zvěrokvarka |
Vůbec se nestydím za to, jak moc jsem si užila knihu, která je určená pro děti. Má to neotřelý nápad a kladné postavy jsou tak akorát sympatické, stejně jako ty záporné nesympatické. Zároveň to není natolik jednoduché a průhledné, aby to po prvních pár kapitolách začalo nudit.