Kroniky prachu přehled

Kroniky prachu
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/462597/bmid_kroniky-prachu-xVX-462597.png 4 2203 2203

Kroniky prachu série

1. díl >

Romantický príbeh odohrávajúci sa v Anglicku na konci 19. storočia. Animantina matka vidí budúcnosť svojej dcéry v rukách bohatého ženícha, lenže Animant túži po celkom inom živote a najradšej sa pohybuje vo svete kníh. Láska si ju však nájde aj tam.

Literatura světová Pro děti a mládež Historické romány
Vydáno: , CooBoo

Animant Crumbs Staubchronik, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kroniky prachu. Přihlašte se a napište ho.

romca3001
04.11.2024 4 z 5

Většinou tento typ knih moc nečtu, ale na základě recenzí jsem udělala výjimku a byla jsem mile překvapená :).

Celkově se mi kniha líbila. Je hezky napsaná a velmi se mi líbila přitažlivost hlavních postav.

Jen mi přijde zbytečně dlouhá. Občas se děj až moc protahoval.

twix6862
31.10.2024 4 z 5

Ta (kniha) se čte sama. Dát si horký čaj a muffin a nechat si vykouzlit úsměv na tváři.
V řadě popsaných scén se spíná nostalgický okruh a nejedna not so much yung se jen tak usmívat nepřestane. Moc příjemné čtení na odlehčení

Lovehorses365
13.10.2024 5 z 5

Animant je celá já, akorát o několik let starší. K téhle knize jsem se dostala přes čtenářskou výzvu a hned se stala mojí srdcovou záležitostí. A uznávám, pan Reed je naprosto neodolatelnej.

50 nejčtenějších knih roku 2021

27.12.2021

Knižní novinky (18. týden)

02.05.2021

50 nejčtenějších knih roku 2020

26.12.2020

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Někdy nestačí o něčem jen číst.

Pan Reed obrátil pohled ke mně a usmál se. Byl to ten nejabsurdnější moment, který jsem si dokázala představit. Stál ve své knihovně, promočený od hlavy až k patě, v každé ruce jednu naprosto zdevastovanou knihu, a i tak se dokázal radovat z toho, že do jeho svatyně přestala kapat voda.

Extrémní situace vyžadují extrémní opatření, slečno Crumbová.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Ocenění knihy (2)

2020 - HumbookAwards (Nejlepší romantická linka)
2020 - Kniha roku - Čtení tě mění (Obálka roku)

Kniha Kroniky prachu v seznamech

v Přečtených2 837x