Kroniky prachu přehled

Kroniky prachu
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/482663/bmid_kroniky-prachu-4n0-482663.jpg 4 2215 2215

Kroniky prachu série

1. díl >

Police v knihovnách jsou plné prachu, ale i úžasných příběhů, které stojí za to číst. Jako třeba tento… Animant nezajímá svět šatů, plesů a pozlátka. Ona miluje knihy a příběhy, takže po nabídce pracovat měsíc v univerzitní knihovně v Londýně skočí všemi deseti. V obklopení tolika knihami se však jen těžko dokáže soustředit na své pracovní povinnosti. Její už tak rozptýlenou pozornost narušuje i vrchní knihovník – nejprotivnější muž na světě, se kterým není lehké vyjít. Přesto v ní začne probouzet city, které předtím neznala...... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Historické romány
Vydáno: , Fragment (ČR)

Animant Crumbs Staubchronik, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kroniky prachu. Přihlašte se a napište ho.

marara
16.11.2024 3 z 5

Taková mýdlová pěna. Vcelku roztomilý, slušně napsaný příběh, který ale nepřináší žádné zajímavé myšlenky, ani nic, co by čtenář od začátku neočekával. Lépe vy se to četlo, kdyby kniha měla tak o 200 stránek méně.

adelinka
09.11.2024 4 z 5

Také romantické , ale milé. Občas aj tento žáner zapasuje. Ale Animant aj pan Reed mi boli sympatickí...

romca3001
04.11.2024 4 z 5

Většinou tento typ knih moc nečtu, ale na základě recenzí jsem udělala výjimku a byla jsem mile překvapená :).

Celkově se mi kniha líbila. Je hezky napsaná a velmi se mi líbila přitažlivost hlavních postav.

Jen mi přijde zbytečně dlouhá. Občas se děj až moc protahoval.

50 nejčtenějších knih roku 2021

27.12.2021

Knižní novinky (18. týden)

02.05.2021

50 nejčtenějších knih roku 2020

26.12.2020

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Někdy nestačí o něčem jen číst.

Pan Reed obrátil pohled ke mně a usmál se. Byl to ten nejabsurdnější moment, který jsem si dokázala představit. Stál ve své knihovně, promočený od hlavy až k patě, v každé ruce jednu naprosto zdevastovanou knihu, a i tak se dokázal radovat z toho, že do jeho svatyně přestala kapat voda.

Extrémní situace vyžadují extrémní opatření, slečno Crumbová.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Ocenění knihy (2)

2020 - HumbookAwards (Nejlepší romantická linka)
2020 - Kniha roku - Čtení tě mění (Obálka roku)

Kniha Kroniky prachu v seznamech

v Přečtených2 849x