Kvašené potraviny pro vitalitu a zdraví přehled
Dunja Gulin
Konzumace kvašených potravin může být skvělý způsob, jak přirozeným způsobem podpoříte svůj trávicí a imunitní systém. Kuchařka a odbornice na zdravou výživu Dunja Gulinová v této knize představuje přes 60 lahodných způsobů, jak zařadit fermentované pokrmy do každodenního jídelníčku.
Kuchařky Zdraví
Vydáno: 2016 , Ikar (ČR)Originální název:
Fermented foods for vitality and health, 2015
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kvašené potraviny pro vitalitu a zdraví. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Kvašené potraviny pro vitalitu a zdraví v seznamech
v Přečtených | 4x |
v Knihotéce | 9x |
v Chystám se číst | 7x |
v Chci si koupit | 4x |
Štítky knihy
kvašení, fermentaceAutorovy další knížky
2016 | Kvašené potraviny pro vitalitu a zdraví |
2015 | Raw kuchařka |