Kvašené potraviny pro vitalitu a zdraví podobné
Dunja Gulin
Konzumace kvašených potravin může být skvělý způsob, jak přirozeným způsobem podpoříte svůj trávicí a imunitní systém. Kuchařka a odbornice na zdravou výživu Dunja Gulinová v této knize představuje přes 60 lahodných způsobů, jak zařadit fermentované pokrmy do každodenního jídelníčku.
Kuchařky Zdraví
Vydáno: 2016 , Ikar (ČR)Originální název:
Fermented foods for vitality and health, 2015
více info...
Podobné knihy (1)
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture Kathryn LukasFermentované pokrmy obsahující živé kultury jsou oblíbené a vyhledávané jak pro svoje výrazné a mnohovrstevnaté chutě, tak i díky jejich velmi pozitivnímu vlivu na zdraví zažívacího traktu a podpoře celkové imunity. Dos... více
Štítky knihy
kvašení, fermentaceAutorovy další knížky
2016 | Kvašené potraviny pro vitalitu a zdraví |
2015 | Raw kuchařka |