Kvások přehled
Lenka Mančíková
Kvások je organická hmota, ktorá vzniká fermentačným procesom, kde aktívne spolu pôsobí múka s vodou a pri pomalom kvasení vzniká iný druh kvasenia ako pri droždí. Na rozdiel od droždia obsahuje zdraviu prospešné baktérie, ktoré náš organizmus chránia pred tráviacimi ťažkosťami, oslabením imunity, či dokonca rôznymi alergiemi. Táto kniha sa stane vašim pomocníkom a sprievodcom. Nájdete tu dôležité informácie o tom ako kvások pracuje, ako sa s ním pečie a dodá vám dostatok podpory a tipov, ako zvládnuť prácu s kváskom. Nádherné fotky k jednotlivým receptom sú inšipráciou a naštartujú vase chuťové poháriky.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kvások. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Kvások v seznamech
v Přečtených | 4x |
ve Čtenářské výzvě | 1x |
v Knihotéce | 6x |
v Chystám se číst | 6x |
v Chci si koupit | 4x |
Pokud chce někdo začínat s pečením chleba, tak tuhle knihu můžu s klidným srdcem doporučit. Vše perfektně vysvětleno, zajímavé recepty, praktické rady. Prostě super.