Score přehled

Score
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/543702/bmid_score.jpg 4 15 15

Láska z ofsajdu série

< 3. díl

Rafaela Všichni předpokládají, že se mám jako princezna jen díky bráchovi. Omyl, já si svoje tvrdě odmakala. Nikdo nevidí ty roky v modelingu. Mám tělo z obálky a pusu bez filtru. Jenže mám i city a ten sexy úžasnej parchant si myslí, že stačí jenom zapískat... Se mnou ale skóro- vat nebude. Gabriel Nikdy jsem neřešil, co mám, co chci, nebo co je správné. Bral jsem, užíval si a házel za hlavu city. Šly totiž ruku v ruce s komplikacemi a ty já nemám rád. Čisté hřiště, čistá hra... Jenže ona je, sakra, jiná. Nutí mě přemýšlet a probouzí ve mně něco, co jsem hluboko v sobě pohřbil. Dokážu to přece ukočírovat... nebo ne?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Score. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (2)

Mishaacka
předevčírem 4 z 5

Instagram misha_cte_eroticke.romany

tajný milenecký vztah
sestra týmového spoluhráče
zápletka o tom, že si spolu otevřeně nepromluví
žárlivost
párty a alkohol
rodina a přátelství
krátká novela z fotbalového prostředí
střídání pohledu Rafaely a Gabriela

Na Rafaelu jsem se po předchozích knihách hodně tešila. Čekala jsem trochu více, ale nakonec je to krátká novela a tak to byla nenáročná jednohubka.
Přečetla jsem to jako nic a na konci jsem si řekla: To je jako všechno?! Přála jsem si s Raf a Gabem strávit více času.... No nic, jdu čekat na další novelu a návrat k téhle partičce

Raf mě tady docela překvapila, jak moc byla ve skutečnosti nejistá ohledně vztahů. Za tu její tvrdohlavost a zabedněnost jsem jí chtěla proplesknout a ne jen jednou.
A pak zápletka o Gabeovi? Neumí si pořádně přečíst informace a pak místo rozhovoru s Gabem ho odstřihne, obviní a uraženě ignoruje. No a scéna v šatně už to všechno jen potvrdila = tady jsem je chtěla oba zavřít do tmavé místnosti a vypustit až potom, co si konečně od srdce promluví jako dospělí.

Gabriel ten taky pořádně nevěděl co chce a podle toho se choval. Ale na nezralé fotbalisty, kteří přemýšlí rozkrokem, jsem si už u série zvykla. Prostě chlap, no. Rozsvítí se mu až ve chvíli, kdy se k němu Rafaela otočí zády a tak o ni přijde - klasika, až někoho ztratím, tak pak zjistím co pro mě znamenal.

Chtěla jsem je zabít? ANO! Chtěla jsem s nimi kamarádit? ANO! Chtěla jsem je strčit pod ledovou sprchu? ANO! Chtěla jsem zase zabít Nicolase? 2x ANO!
Líbilo se mi to? Jasně, že ANO!
Opět se potvrzuje, že Marcy má své postavy s povahou a jednáním běžného smrtelníka a určitě jste ve svém okolí podobné páry potkali. Komunikace je základ a přesto je největším problémem v každém vztahu, i tom přátelském.

No a jsem ráda, že Rachel ukázala svou pravou tvář, protože Nicolas jí v Paříži pěkně naletěl

Moniska2410
11.09.2024 5 z 5

Tak tenhle příběh vás opět vystřelí z gatí. Skvělá jednohubka na jedno odpoledne, takže se pohodlně usaďte a nenechte se rušit.

Na příběh Rafaely jsem se hodně těšila a ani trochu mě nezklamal. No a Gabriel, tak ten byl taková ta pomyslná třešnička na dortu.

Oni dva byly prostě skvělý, to jejich kočování nemělo chybu. Erotika na vás útočí od prvních stránek, jiskřilo to mezi nima tak, že sem měla strach, aby mi neshořela čtečka.

Nečekejte žádné velké fotbalové strategie, spíš se tu řeší vztah mezi těma dvěma. No upřímně by měli zapracovat na komunikaci, to je jejich největší kámen úrazu.

Opět se připravte na zvraty a né jen tak ledajaké. Objeví se tu jedna osoba z minulého dílu, které bych nejraději zakroutila krkem a pěkně nám tím příběhem zamotá.

A já mám otázku na autorku........ další díl bude doufám co nejdřív.

Za e-knihu děkuju @marcy_jell_author a @solis.nakladatelstvi v rámci #spolupráce


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Score v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených20x
v Knihotéce59x
v Chystám se číst28x
v Chci si koupit7x
v dalších seznamech1x