Léčebna přehled

Léčebna
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536061/bmid_lecebna-6615cb18e66b2.jpg 4 227 227

Connie Woolwine série

< 2. díl

V přísně střeženém ústavu pro ty nejhorší zločince dojde k vraždě zdravotní sestry. A pohřešuje se i její novorozeně. Únosce žádá výkupné, čas neúprosně běží. Forenzní psycholožka Connie Woolwineová dokáže proniknout do mysli pachatele jako nikdo jiný, a tak se v utajení vydává mezi vyšinuté sériové vrahy. K nalezení dítěte má pět dní, déle kojenec nemůže přežít. Connie v ústavu narazí nejen na zlo v čiré podobě, ale také na hranice vlastní příčetnosti. Splní svůj úkol dřív, než se jí zmocní šílenství?... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: ekniha , Kniha Zlín

The Institution, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Léčebna. Přihlašte se a napište ho.

Dumicek
11.11.2024 5 z 5

Léčebna, odříznuta od okolního světa, která střeží ty největší psychopatické vrahy..ale jsou opravdu ti nejnebezpečnější pod zámkem nebo číhá ještě větší zlo v prostorách léčebny? Za mě hodně silné, brutální a ten závěr má sakra grády. Trnula jsem hrůzou jak to dopadne a nemohla jsem přestat číst. Jo je to přitažené za vlasy, ale to vůbec nevadí, protože to bylo prostě ohromující.

Missy666
10.11.2024 3 z 5

SPOILER!
Předem říkám, že knihy Helen Fields mám ráda - série s Lucem a Avou mě nadchla. Dvojka Connie a Baarda už bohužel tolik ne. Špičková profilerka se nechá oblbnout týpkem, který je tak přátelský a bezelstný, že to od začátku bije do očí. Následně špatně vyhodnotí i jednoho z "hostů". Padoucha v personálu jsem taky tipla na první dobrou. Baarda tam jen bezdůvodně statuje, protože je tak utajený, že vlastně nemá prostor nijak zasáhnout. Celá zápletka s únosem a kryptoměnou hodně překombinovaná. A Conniini duchové minulosti, kteří z ní málem udělají dalšího kandidáta na celu v Léčebně, její profesionální způsobilosti nijak nepřidali. Takže nemít kliku a průvan ve skříni, bůh ví, jak to skončilo.

moudivlacek
09.11.2024 5 z 5

Chcete poznat psychopaty a vrahy? Žádný problém. Nechte se s hrdinkou Connie a hrdinou Baardou zavřít do psychiatrické léčebny. On jako tajemný pacient armády s vysokým stupněm tajemství a ona jeho terapeutka. Zároveň vyšetřují záhadnou brutální a odpornou vraždu ženy a zároveň pátrají po novorozenci.
Je vrah a vrah, je psychopat a psychopat. Hlavně Connie zde dostane psychicky i profesionálně zabrat.
Kniha není pro slabé nátury, ani ne tak na žaludek, jako na nervy. Tenhle příběh má rozhodně grády. Knihu doporučuji.

10 nejprodávanějších eknih (duben)

13.05.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (16. týden)

25.04.2024

Pravidla hry, Léčebna a další knižní novinky (15. týden)

07.04.2024

Kniha Léčebna v seznamech