Léčebna přehled
Helen Fields
Connie Woolwine série
< 2. díl
V přísně střeženém ústavu pro ty nejhorší zločince dojde k vraždě zdravotní sestry. A pohřešuje se i její novorozeně. Únosce žádá výkupné, čas neúprosně běží. Forenzní psycholožka Connie Woolwineová dokáže proniknout do mysli pachatele jako nikdo jiný, a tak se v utajení vydává mezi vyšinuté sériové vrahy. K nalezení dítěte má pět dní, déle kojenec nemůže přežít. Connie v ústavu narazí nejen na zlo v čiré podobě, ale také na hranice vlastní příčetnosti. Splní svůj úkol dřív, než se jí zmocní šílenství?... celý text
Literatura světová Thrillery
Vydáno:Originální název:
The Institution, 2023
Interpreti: Martin Zahálka
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Léčebna. Přihlašte se a napište ho.

Tahle kniha mě velmi mile překvapila. Vzhledem k tloušťce knihy jsem ji odkládala na dobu, kdy na ni budu mít víc času a dobře jsem udělala. Nechtělo se mi ji odkládat, protože příběh a děj byl napínavý. Během čtení se mi ani jednou nestalo, že bych se nudila nebo jen tak přelítávala v textu. Skvělé zpracování.

Hm, asi jediné plus, že tam byl zmíněn Luc z Dokonalé série, takže víme, že přežil.
Jinak nic moc, že by si terapeutka v tak chráněné a střežené léčebně, ještě s nebezpečným pacientem mohla kdykoliv zajít na pokec jako kámoška? To asi ne.
Jinak mimo všechen podivný děj, líbily se mi osobní "příběhy" pacientů. To bylo dobře napsané.
10 nejprodávanějších eknih (duben)
13.05.2024
Žebříček nejprodávanějších knih (16. týden)
25.04.2024
Pravidla hry, Léčebna a další knižní novinky (15. týden)
07.04.2024
Kniha Léčebna v seznamech
v Mé knihovně | 168x |
psychiatrické léčebny napětí psychologické romány psychologické thrillery únosy dětí kriminální thrillery masoví vraziAutorovy další knížky
2018 | ![]() |
2018 | ![]() |
2020 | ![]() |
2019 | ![]() |
2021 | ![]() |
Autorka je skvělá spisovatelka. Minulá série byla DOKONALÁ! Plně chápu, že Helen hledá nové neotřelé cesty k vymýšlení zápletek a i ve zpracování. Musím připustit, že v této řadě budou příběhy značně vzdálené od reality a toto musím tolerovat. Výhradu mám pouze k některým pasážím, kdy zbytečně děj protahuje. Lepší než díl předchozí!