Léčivá síla čerstvého koření přehled
Simona Procházková
Od pradávna se bylinky a koření používaly k léčebným účelům. Časem lidé přišli na to, že i léčivky dodávají jídlu skvělou vůni a chuť. Bylinky a koření prospívají našemu zdraví. Jedině čerstvé koření a výrobky z něj zlepšují chuť pokrmů, zvyšují jejich výživnou hodnotu, ale umí i léčit.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Léčivá síla čerstvého koření. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Léčivá síla čerstvého koření v seznamech
v Chystám se číst | 1x |
v dalších seznamech | 1x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Autorovy další knížky
2011 | ![]() |
2010 | ![]() |
2013 | ![]() |
2014 | ![]() |
2016 | ![]() |