Léčivá síla čerstvého koření hodnocení
Simona Procházková
Od pradávna se bylinky a koření používaly k léčebným účelům. Časem lidé přišli na to, že i léčivky dodávají jídlu skvělou vůni a chuť. Bylinky a koření prospívají našemu zdraví. Jedině čerstvé koření a výrobky z něj zlepšují chuť pokrmů, zvyšují jejich výživnou hodnotu, ale umí i léčit.... celý text
5 |
|
0 x |
4 |
|
1 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Léčivá síla čerstvého koření: 80 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).
Autorovy další knížky
2011 | Děti a bylinky |
2010 | Léčivá síla čerstvého koření |
2013 | Buďme zdraví na jaře i v létě |
2014 | Vítej, zimo bílá : recepty pro zdraví a krásu |
2016 | Když ženy rozkvetou (recepty pro zdraví a krásu) |