Léčivá síla čerstvého koření tempo & emoce
Simona Procházková
Od pradávna se bylinky a koření používaly k léčebným účelům. Časem lidé přišli na to, že i léčivky dodávají jídlu skvělou vůni a chuť. Bylinky a koření prospívají našemu zdraví. Jedině čerstvé koření a výrobky z něj zlepšují chuť pokrmů, zvyšují jejich výživnou hodnotu, ale umí i léčit.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
2011 | Děti a bylinky |
2010 | Léčivá síla čerstvého koření |
2013 | Buďme zdraví na jaře i v létě |
2014 | Vítej, zimo bílá : recepty pro zdraví a krásu |
2016 | Když ženy rozkvetou (recepty pro zdraví a krásu) |