Legenda přehled
Katy Evans
Bojuje za uznání. Bojuje za ni. Bojuje proti démonům ve vlastní krvi. Maverick „Mstitel“ Cage chce dosáhnout na vrchol a stát se legendou ringu. Svoji identitu pečlivě tají a mezi bojovníky je známý jako nový hráč s touhou po pomstě a zlověstným tetováním na zádech. Chce si vyrovnat osobní účty s jedničkou Undergroundu, jediným a jedinečným Remingtonem „Uragánem“ Tatem. Když se Maverick seznámí s mladou dívkou, zajiskří to mezi nimi. Reese Dumasová je sestřenice Remingtonovy manželky, měla by tedy fandit jeho protivníkovi a držet se od Mavericka dál. Maverick je však odhodlaný bojovat o ženu, kterou miluje, i s monstry ve vlastní krvi. Oči celého světa se upírají jen na ně a vítěz vejde do historie jako největší bojovník ze všech. Jako legenda. Dokáže pravá láska vše překonat? Maverick na to spoléhá.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2019 , BaronetOriginální název:
Legend, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Legenda. Přihlašte se a napište ho.
Tohle jsem smlsla jako jahodu. Bylo to rychlé, čtivé, plneé tajemství, romantiky, sexu a boxu. Líbilo se mi prolnutí s postavami Remy a Brooke.
Jsem velká fanynka této série takže volné navázání a pokračování kde jsem se opět mohla setkat s Brooke a Remym jsem si nemohla nechat ujít.
Prostě si mě tito drsní a svalnatí muži získali. Opět se příběh odehrává v drsném prostředí boxerského ringu, ale i tak na mě působil hrozně mile nic mě na něm nebolelo. Pro Mevericka a Reese to byla první opravdová láska a tak se jejich příběh nesl v celém duchu.
Rozhodně doporučuj ...tomu neodoláte.
Kniha Legenda v seznamech
láska sport pro dívky romantika box pro dospívající mládež (young adult) rodinná tajemství vyrovnání se s minulostí
2014 | Šance |
2015 | V podsvětí |
2014 | V ringu |
2014 | Remy |
2015 | Ve víru rocku |
Moc se mi to libilo. Bylo to tak napinave, ze jsem nemohla jen tak prestat cist. Zavzpominala jsem i na Remyho a Brooke.