Damian: Batmanův syn přehled

Damian: Batmanův syn
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539918/bmid_damian-batmanuv-syn.jpg 4 7 7

Legenda o Batmanovi série

V nepříliš vzdálené budoucnosti je Batman zabit a jeho roli přebírá Damian Wayne. Jeho cílem je najít Batmanova vraha a přitom se smrtelně mstít gothamským zločincům. Damian však přichází o spojence a zároveň ho mučí zvrácená verze Jockera a nová várka psychopatů jako jsou Pyg a jeho dollotroni. Podaří se mu zabránit apokalipse? A navíc vás čeká příběh zasazený 15 let do budoucnosti, v němž se Damian jakožto Batman budoucnosti musí vypořádat se satanistickou hrozbou.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Damian: Batmanův syn. Přihlašte se a napište ho.

hroubek
05.10.2024 3 z 5

Není to vůbec špatné, jen to mohlo být o trochu lepší a zábavnější. Líbí se mi s jakou zápletkou přišli tvůrci Andy Kubert a Grant Morrison. Problém je, že tady je jen lehce nastíněná a rozhodně není vypilovaná k dokonalosti. Celý komiks slouží jako úvod k příběhu, co kdyby se stalo tohle nebo se svět změnil. Jako jednohubka to funguje celkem dobře a nijak zvláště neurazí, ale taky nenadchne. Osobně jsem čekal, že si s tím tvůrci trochu více vyhrají a udělají ten příběh zajímavější a nosnější. Damien: Batmanův syn není špatný komiks, jen mohl být lepší a zajímavější.

Luigi1
10.08.2024 5 z 5