Lotka z Huncútskej ulice přehled

Lotka z Huncútskej ulice
https://www.databazeknih.cz/img/books/91_/91754/bmid_lotka-z-huncutskej-ulice-pkp-91754.jpg 4 304 304

Predstavujem vám Jonáša, Majku a Lotku. Bývajú v jednom žltom dome na Huncútskej ulici a zo všetkého najradšej sa hrajú. Je s nimi vždy ohromná zábava. Tato hovorieva, že naša Lotka je tvrdohlavá ako ten najtvrdohlavejší baran. Tá naša Lotka má ale fištróna, hovorieva o nej zas starký. Len si predstavte, čo raz vyviedla! Na strom rozvešala lievance a lievance si na konároch povievali vo vetre. Vždy keď Lotka dostala chuť, odhryzla si z nich. Veru, Lotka sa takmer stále hrá. Spolu s Jonášom a Majkou. Kapitoly: Prvá časť: Deti z Huncútskej ulice-Lotka je vážne ešte decko, Celé dni sa hráme, Lotka je tvrdohlavá ako baran, Najmilšia tetuška na svete, Ide sa na výlet, U starkých na dedine, Lotka má obľúbenú takmernadávku, Lotka má nemastný- neslaný deň, Lotka je v zajatí, Vianoce sú úžasné. Druhá časť: Lotka z Huncútskej ulice-K Lotke sú všetci zlí, Lotka sa sťahuje, Kam sa Lotka podeje ?, Lotka má návštevu, Nemám dom, len domčúrik.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: , Slovart (SK)
Originální název:

Lotta på Bråkmakargatan , 1992


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lotka z Huncútskej ulice. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (48)

Hoblinka
09.10.2023 5 z 5

Nadčasová kniha, která baví už několikátou generaci dětí.

Briv
20.04.2023 5 z 5

* Knížku jsem si čítávala jako malá holka s mojí mámou, ale knížka se nám už nedochovala. Teď jsme si ji po letech přečetla znovu se synem. Celkem se mu líbila, rád si prohlížel obrázky, ale znovu si ji přečíst už nechtěl.
Přiznám se ale, že pro mě to byl vlastně celkem šok, protože vzpomínky na knížku mám fakt pěkné, Lotta mě moc bavila, to jak je vychytralá, ale teď mi připadala no... Uff!:) Až se tomu směju, jak to může člověk vnímat rozdílně.


_Michelle_
31.12.2022 5 z 5

Moc hezká dětská knížka o neposedné, vynalézavé, veselé Lottě a její rodině. Byla radost předčítat milé příhody této malé holčičky. Mnohdy jsem se přistihla, že mám na rtech úsměv.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Lotka z Huncútskej ulice v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených485x
ve Čtenářské výzvě37x
v Doporučených25x
v Knihotéce104x
v Chystám se číst25x
v Chci si koupit9x
v dalších seznamech8x