Lov přehled

Lov
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/476726/bmid_lov-Eb8-476726.jpg 4 1200 1200

Briar U série

1. díl >

Vraví sa, že protiklady sa priťahujú. Nuž, niečo pravdy na tom bude, pretože neexistuje jediný logický dôvod, prečo Summer priťahuje práve Colin Fitzgerald. Potetovaných hokejistov zbláznených do počítačových hier, ktorí ju považujú za prelietavú a povrchnú, si väčšinou ani nevšimne. Za svoj názor na Summer si hneď vyslúžil prvé mínus. Skutočnosť, že sa kamaráti s jej bratom, mu tiež nehralo do karát, rovnako ako fakt, že aj jeho najlepší kamoš má na ňu zálusk. A to najhoršie, sú spolubývajúci. V konečnom dôsledku na tom vlastne nezáleží. Fitz dal jasne najavo, že o Summer nemá záujem, aj keď to medzi nimi iskrilo, dobreže dom nezhorel. No Summer nepatrí k dievčatám, ktoré chlapov lovia, a ani to nehodlá zmeniť. Aj tak mám kopu iných starostí s novou školou, úlisným profesorom a neistou budúcnosťou. Takže ak jej mlčanlivý spolubývajúci konečne pochopí, o čo prichádza, vie, kde ju nájde.... celý text

Literatura světová Romány Pro děti a mládež
Vydáno: , Yoli (SK)

The Chase, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lov. Přihlašte se a napište ho.

alnovka82
12.10.2024 4 z 5

Kniha se mi moc líbila, ale v téhle sérii pro mě Summer s Fitzim rozhodně nejsou TOP. I tak si jejich příběh určitě ráda znovu přečtu.

HankaJosefiova
08.10.2024 3 z 5

Mám ráda asi trochu drsnější typy můžu nebo co. Bylo to hezké čtení, to rozhodně, ale nějak mi chybělo drama kterému bych věřila.
Fitz by byl skvělej kámoš a Summer zase nebyla asi nic moc pro mě. Neříkám, že kvůli tomu to bylo špatně, ale i když jsem to přečetla za 2 dny neoslabilo mě ani psaní, ani erotika, ani zápletka. Prostě průměr.

SusanneDreaming
16.09.2024 5 z 5

Tuhle knižku jsem si hodně užila :) Skvělá erotika, legrace a konec byl taky super :)

Knižní novinky (42. týden)

17.10.2021

10 nejprodávanějších eknih (květen)

04.06.2019

10 právě čtených knih podle uživatelů (květen)

15.05.2019

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Slovo ‚lidi‘ říkáš, jako by to bylo něco nechutnýho. - Lidi ale jsou nechutný.

Arogantní blbové bývají sexy. Proto se z nich taky stávají arogantní blbové.

Kniha Lov v seznamech

v Přečtených1 740x