Ochránce přehled

Ochránce
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/480102/bmid_ochrance-XSu-480102.png 4 72 72

Lovci monster série

< 7. díl

Když se Owen Pitt a většina Lovců monster s.r.o. vydají na několikaměsíční záchrannou misi do monstry zamořené dimenze nočních můr, Julie Shacklefordová – Owena manželka a potomek zakladatele Lovců monster Bubby Shackleforda – musí zůstat doma. Její misí je bránit pevnost a starat se o svého novorozeného syna Raye. Pak se však během rutinní mise střetně tváří v tvář s nepopsatelným zlem, které si říká Bratr Smrt. Julie je Ochráncem mocného prastarého artefaktu Kamareš Yar, který by ve špatných rukách mohl zničit realitu, jak ji známe. Bratr Smrt ho chce a neváhá kvůli tomu unést malého Raye. Cena za jeho bezpečný návrat? Kamareš Yar. Aby získala zpět svého syna, Julie se musí probojovat přes nekromantské kulty smrti, obludné zloděje dětí i mnohem horší tvory a musí to stihnout dřív, než Bratr Smrt použije Kamareš Yar. Je to jedna žena proti armádě monster, ale Julie Shacklefordová není obyčejná žena – ona je možná tou nejnebezpečnější matkou na planetě!... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Fantom Print
Originální název:

Monster Hunter Guardian , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ochránce. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

Sitting-Bull
04.02.2024 4 z 5

Dlouho jsem tento díl odkládala, protože není načtený v mistrném Jiříkově podání, ale vlastně jako bych jej při čtení skoro slyšela. Dějově oproti jiným dílům lehoulince podprůměrný a chyběl mi tam klasický Correiův smysl pro humor, ale stejně se to četlo dobře a svižně... A co si víc přát od výplachu hlavy? :-)

EmanuelBremi
10.05.2023

Přečteno za jeden den a vlastně to bylo nezajímavě zajímavé. Knížka je dobrá, pěkně svižná a téma té sítě monster je skvělé. Ale. Mám pocit, že to všechno bylo takové povrchové, šup sem, šup tam. Akce střídá akci, o následcích se mluví, ale moc se reálně neřeší. Chápu, že Julie byla ve stresu, ale profesionálku si představuji trochu jinak. Dalo se z toho vytřískat daleko více. + Za drobné mrknutí na strýčka Chada a jeho meč.


viktor4359
11.03.2023 3 z 5

Bavil jsem se, ale lovci monster mají na víc. Dobré oddechové čtení. Doplňující díl k Invazi.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (37. týden)

12.09.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ochránce v seznamech

v Přečtených91x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených3x
v Knihotéce95x
v Chystám se číst32x
v Chci si koupit21x