Lovec čertů přehled

Lovec čertů https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533493/bmid_lovec-certu-6602d233d293d.jpg 4 104 104

Po událostech v Plzni Bohdan Jaroš přestal věřit, že se ještě někdy setká se Steinem a Barbaričem. Na vlastní pěst putuje po České cestě, která spojuje Prahu s Budínem, a živí se jako nájemný kat a lovec zločinců. V Trnavě si ho předvolá hrabě Stanislav Thurzo, který pátrá po veliteli svého husarského pluku. Kapitána Galoviče naposledy viděli ve společnosti krásné nevěstky a zároveň s ním se ztratilo i pět set zlatých z výkupného za zajatého tureckého důstojníka. Jaroš přijme úkol a dá se do hledání, přestože tuší, že kapitán už není mezi živými. Sám seržant se brzy ocitne v ohrožení, když mu cestu zkříží zloději dobytka, zrádní hajduci, zběhlí žoldnéři a lovci otroků.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lovec čertů. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (32)

zuzana2599
předevčírem 5 z 5

Kdo je Lovec čertů ? No přece náš hrdina Bohdan Jaroš, který v tomto díle putuje sám a také sám vyšetřuje na přání samotného Stanislava Thurzu. Jako již tradičně je jedná o jedinečné čtení, které čtenáře doslova vtáhne do děje a do doby v níž se odehrává. Do Trnavy či na hrad Tematín to vůbec nemám daleko, docela ráda si tam v létě udělám výlet !

Čmeláček
24.05.2024 5 z 5

Tahle sólovka pro Bohdana Jaroše nemá chybu! :) Hned na začátku fakt tak nějak uloví jednoho čerta :) a v podstatě si tím zajistí nesmrtelnou slávu, takže ho hned využije hrabě Thurzo a pošle ho najít zmizelého kapitána Galoviče. Případ je to vynikající a taky o napětí tam není nouze, takže já jsem při čtení vrněl blahem :). A tak dávám pět stars a velké doporučení! :)


sofiera
23.05.2024 5 z 5

Výborná série slovenského autora.
10 hvězd z 5.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Mráz, Murtagh a další knižní novinky (17. týden)

21.04.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Lovec čertů v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených138x
ve Čtenářské výzvě17x
v Doporučených6x
v Knihotéce78x
v Chystám se číst71x
v Chci si koupit47x
v dalších seznamech3x