Malá kuchárka pre hubárov přehled
Bohuslav Ježek , Jan Vrbka
Obsah: Čo treba vedieť o hubách, Čo sú huby, Ktoré huby zbierať, Jarné, letné, jesenné a zimné huby, Prvá pomoc pri otravách hubami, Pravidlá zberu, spracovania a uchovávania húb, Výživová hodnota húb, Zužitkovanie húb v modernej kuchyni, Predjedlá, šaláty, chuťovky, Polievky, Huby ako hlavné jedlo, Omáčky, Huby so zeleninou, Huby s mliečnymi výrobkami, Mäsové jedlá s hubami, Údenárske pochúťky, Rozličné jedlá s hubami, Labužnícke špeciality, Konzervovanie húb, Register receptov, Register húb odporúčaných v receptoch, Slovensko-český slovníček húb.... celý text
Literatura naučná Hobby Kuchařky
Vydáno: 1982 , Osveta (Martin)Originální název:
Malá kuchařka pro houbaře, 1982
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Malá kuchárka pre hubárov. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Malá kuchárka pre hubárov v seznamech
v Přečtených | 2x |
v Knihotéce | 4x |
v Chystám se číst | 1x |