Malá kuchárka pre hubárov podobné
Bohuslav Ježek , Jan Vrbka
Obsah: Čo treba vedieť o hubách, Čo sú huby, Ktoré huby zbierať, Jarné, letné, jesenné a zimné huby, Prvá pomoc pri otravách hubami, Pravidlá zberu, spracovania a uchovávania húb, Výživová hodnota húb, Zužitkovanie húb v modernej kuchyni, Predjedlá, šaláty, chuťovky, Polievky, Huby ako hlavné jedlo, Omáčky, Huby so zeleninou, Huby s mliečnymi výrobkami, Mäsové jedlá s hubami, Údenárske pochúťky, Rozličné jedlá s hubami, Labužnícke špeciality, Konzervovanie húb, Register receptov, Register húb odporúčaných v receptoch, Slovensko-český slovníček húb.... celý text
Literatura naučná Hobby Kuchařky
Vydáno: 1982 , Osveta (Martin)Originální název:
Malá kuchařka pro houbaře, 1982
více info...
Podobné knihy (5)
Houbařská kuchařka Miroslav Smotlacha1.vydání, omyvatelná vazba, perokresby, barevné fotografie hub, mnoho receptů, podrobný úvod - vše o houbách. více
Houbařská kuchařka - úprava hub v době jejich sběru Jaroslav Podroužek
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Houby v kuchyni Vladimír Chaloupka
Suchohřiby, křemenáče, čirůvky májovky, pečárky, holubinky, pýchavka obecná, penízovka sametová, špičky, lanýže - to jsou skutečné lahůdky pro studenou i teplou kuchyni. Z hub vykouzlíme výtečnou polévku, aromatickou om... více
Houby v kuchyni Miroslav Smotlacha
Houby mají významnou biologickou hodnotu, jsou výživné, dietní, štědře obohacují jídelníček a uplatňují se i jako koření. Jak je upravovat, radí tato příručka. Navazuje na starší knížku Fr. Smotlachy Houby v kuchyni. Opí... více
Houby v naší kuchyni Libuše Vlachová
Recepty na masové pokrmy s houbami, houby jako samostatná jídla, houbové polévky a omáčky, teplé a studené pokrmy a konzervaci hub s tabulkou pro vhodné použití různých druhů hub k přípravě pokrmů. více