Maminčin mazánek přehled
Sarah Flint
Charlotte Staffordová série
1. díl >
Sleduje... Vyčkává... Kdo je na řadě? Tento thriller o precizním sériovém vrahovi není pro slabé povahy. Musíte být připraveni na šok! Ideální pro fanoušky Angely Marsons. V hrobě v lese jsou pohřbeny matka s dítětem. Ale jeden z nich je naživu, druhý je mrtvý. Detektiv Charlie Stafford je přiřazena ke svému šéfovi Geoffreymu Hunterovi, aby mu pomáhala s tímto případem, kde matky a jejich děti beze stopy mizí. Ztrácí se čím dál více párů a tlak na oba sílí. Podezřelý je dopaden, ale je to skutečně on? Dokáže Charlie zastavit sadistického vraha, jehož jediným přáním je potrestat ty, kteří udělali chybu? Nebo se ona sama nevědomky stala obětí?... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2017 , OmegaOriginální název:
Mummy's Favourite, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Maminčin mazánek. Přihlašte se a napište ho.
První díl nové série ..... a za mě super. Jako bych četl Angelu Marsons nebo Patricii Gibney. Velká spokojenost, bylo to napínavé, svěží, děj se hnal kupředu a detektiv Charlie je super postava. Ještě mě v sérii čeká pár dílů, které mají vyšší hodnocení, tak se mám na co těšit.
A zatím, autorku všem doporučuji.
Šedý průměr, neotráví, ale ani nenadchne. Zajímavý motiv, zpracování poněkud pokulhává, některé pasáže brzdí tempo děje. Nicméně není mým zvykem odstřelit sérii po přečtení jediného dílu, takže příležitostně zkusím ještě jeden, ale spěchat s tím nebudu.
Kniha Maminčin mazánek v seznamech
v Přečtených | 1 429x |
thrillery sérioví vrazi pomsta pohřbení zaživa matky a synové křivda
2017 | Maminčin mazánek |
2018 | Sběratel trofejí |
2019 | Lháři, lháři |
2020 | Rozbité panenky |
2021 | Tátovy holky |
Čítam knihy od A. Marsons, Cartera či Masterton. Nevadia mi brutálnejsie knihy, ale ak je to kriminálka vrah proti detektívom. Tu sice detektív bol/bola, ale zásah na samom konci a aj to viac menej náhodne. Popis toho , čo páchateľ robil a prečo to robil bol dost brutálny a vlastne neviem kam tú knihu zaradiť. Thriller? Napatie tam nebolo, páchateľ bol známy..kriminálka? Na to to vyšetrovanie za veľa nestálo..román? Na to to bolo dosť brutálne..počkáme este na dalsiuknihu a uvidíme toto bol taký šedý priemer..