Na ledě přehled

Na ledě
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515260/bmid_na-lede-65e6e22653913.jpg 4 611 611

Maple Hills série

1. díl >

Anastasia Allenová má jasný cíl: dostat se do reprezentačního týmu USA. Od svých pěti let intenzivně trénuje a členství v bruslařském družstvu Maple Hills jí zajistilo plné vysokoškolské stipendium. Její rozvrh rozhodně není pro slabší povahy. Stassie si zkrátka přišla pro vítězství. Nathan Hawkins, hokejista a kapitán maplehillských Titánů, ví, že je odpovědný za to, aby jeho tým zůstal na ledě. Když se však kvůli nedorozumění musí o ledovou plochu najednou dělit s krasobruslaři a Anastasiin partner se následkem toho zraní, ocitne se v nepředvídatelné situaci. Vymění hokejku za přiléhavý trikot a přísného trenéra za mnohem děsivější trenérku. Ale starosti nejsou na místě. Nebo ano? Stassie přece nemá hokejisty vůbec ráda.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)

Icebreaker, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na ledě. Přihlašte se a napište ho.

sabi_z_knihy
předevčírem 3 z 5

(četla jsem v aj)
No... toto bude složitá recenze. Protože v hlavě to sama ještě nemám srovnané.
Prvních 300 stránek? O můj bože, miluju! Nápad boží, chemie jim jenom jiskřila, takže se to četlo úplně samo. Anastasie byla skvělá hlavní hrdinka a do této knížky mi skvěle sedla. A Nath? Panebože, můžu si ho vzít? Takže jo, za mě vážně bomba.
Ovšem to co se stalo cca po straně 300? To co bylo? Najednou se celý příběh stal neskutečně roztahaný, nic se tam nedělo, a když už jsem se dokopala ke čtení? Četlo se to jen hodně těžce. Vážně mě to bolelo číst, protože jsem nechápala, co se s tou skvělou knížkou stalo.
Vážně, pokud by tam posledních 100 stran nebylo, tak má knížka dost pravděpodobně 5/5, ale jelikož tam ty strany byly... nebude to tak pěkné hodnocení.
A celkový ten hype všude nechápu, četla jsem i daleko lepší knížky. Pokud máte zájem o hokejovou romanci, rozhodně bych radši sáhla po Elle Kennedy.

No... když budeme ignorovat konec knížky? Doporučuju! Pokud musíme brát v potaz celou knížku... asi se mého doporučení úplně nedočkáte.

2,8/5

instagram: @sabi_z_knihy

Zlá-Ňufie
05.01.2025 3.5 z 5

Není to špatné, ale ani to neni tak skvělé, jak je kolem toho haló.
Dlouho mi trvalo se začíst, hl. Hrdinka me zezačátku dost štvala. Popsany sex, jako jooo, ale obcas tam byly popisy, které teda spís ne…
Libilo se mi reseni tematu jidla atd.
Ale jinak jsou za me mnohem lepsi romantarny z hokejoveho prostredi (od Elle Kennedy a dalsi)

derrry
04.01.2025 2 z 5

Pro ty mladší - nenáročná, průměrná YA story... Pro ty starší je tady série Briar U a pro ty nejstarší původní a nedostižné Ledové ostří s D. B. Sweeneyem. A pro nepolíbené hokejová pravidla IIHF.

100 nejčtenějších knih roku 2024

27.12.2024

Jiskry nad táborákem ještě nikdy nelétaly tak vysoko...

05.10.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (39. týden)

02.10.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Lidi dělají chyby.

Každý na sobě může pracovat.

Den je tak dobrý, jak dobrý si ho uděláš.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Na ledě v seznamech

v Mé knihovně319x