Marmelády přehled
Herbert Rhein
Přináší přehled různých druhů ovoce, obsah vitaminů a minerálních látek v jednotlivých druzích i dobu sklizně. Popisuje jaké přístroje, pomůcky a přísady, které jsou potřeba při jeho zpracování a konzervování. Nabízí 75 receptů a různé možnosti úpravy, doporučené množství surovin i postup zpracování.... celý text
Literatura naučná Kuchařky Zahrada
Vydáno: 2002 , VíkendOriginální název:
Marmelade & Co., die besten Rezepte
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Marmelády. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Marmelády v seznamech
v Přečtených | 1x |
v Knihotéce | 1x |