Marmelády podobné

Marmelády
https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/303817/mid_marmelady-MQ4-303817.jpg 4 1 1

Přináší přehled různých druhů ovoce, obsah vitaminů a minerálních látek v jednotlivých druzích i dobu sklizně. Popisuje jaké přístroje, pomůcky a přísady, které jsou potřeba při jeho zpracování a konzervování. Nabízí 75 receptů a různé možnosti úpravy, doporučené množství surovin i postup zpracování.

Literatura naučná Kuchařky Zahrada
Vydáno: , Víkend
Originální název:

Marmelade & Co., die besten Rezepte


více info...

Podobné knihy (8)

Marmelády - domácí delikatesy Marmelády - domácí delikatesy kolektiv autorů

Tato rada vám přináší báječný výběr praktických a neodolatelných receptů nejenom na hamburgery, ale i na makronky, cupcakes a muffiny a na marmelády. Dozvíte se nejen ingredience, ale i správný postup a vše, co pro přípr... více


Domácí marmelády od Hanky Domácí marmelády od Hanky Hana Chmelíková

Domácí marmeláda je nejlepší! Můžete si vychutnat lahodné ovoce a vlastní porci léta. Je to zábava a výroba nezabere mnoho času. Výhodou domácích marmelád je to, že vždy víte, co se ve skleničce ukrývá. Je na vás jaké ... více


Domácí marmelády od Hanky 2 Domácí marmelády od Hanky 2 Hana Chmelíková

Nejlepší marmeláda je domácí! Vyrobit jam nebo marmeládu, kterou budou vaše děti zbožňovat, není vůbec těžké. Recepty v bio kvalitě plné fantazie, tentokrát obohacené o buchty, koláče a další dobroty, které vám bude c... více


Zavařeniny a džemy Zavařeniny a džemy Jacqueline Bellefontaine

Jacqueline Bellefontaine a Judith Ferguson: Zavařeniny a džemy. Více než 70 receptů. Velká kniha o zavařování. Rejstřík: zavařenina, marmeláda, džem, sirup, pomazánka, čalamáda, rosol, omáčka, čatní, povidla, kompo... více


Marmelády a želé Marmelády a želé Susanna Bingemer

Recepty na domácí přípravu zavařenin marmelády a želé. více


Džemy a zavařeniny Džemy a zavařeniny Jill Norman

Lákavý výběr receptů na zavařování ovoce s cukrem. více


Džemy a zavařeniny - 50 snadných receptů Džemy a zavařeniny - 50 snadných receptů Mario Grazia

Pro kvalitní konzervování ovoce a zeleniny musíte začít s nejvybranějšími ingrediencemi, vypěstovanými nebo koupenými v pro ně nejpříhodnější době. Tehdy si můžete s kuchařkou Džemy a zavařeniny připravit např. meruňkový... více


Džemy, marmelády a čatní Džemy, marmelády a čatní kolektiv autorů

-rychlé a snadné recepty pro výrobu džemů, marmelád a čatní -přehled potřebných surovin -podrobné návody k přípravě s průměrnou dobou vaření -za každým receptem informace o výživné hodnotě -žádné speciální kuchyňské ... více

Štítky knihy

zavařování a nakládání potravin marmelády a džemy

Autorovy knížky

Herbert Rhein
německá
2002  80%Marmelády