Marta děti nechce přehled

Marta děti nechce
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/554260/bmid_marta-deti-nechce.jpg 4 124 124

Hledá sebe samu, nebo utíká před tíživou realitou? Marta snad konečně našla recept na štěstí. Práci v reklamní agentuře by neměnila, svého Hynka miluje a cestu si našla i k jeho dvěma potomkům, které má partner ve střídavé péči s bývalou manželkou. Vlastní děti ovšem nechce, což jejímu milému nevadí, zato matka i bratr se sestrou nad tímhle rozhodnutím nechápavě vrtí hlavou. Stejné reakce se Marta dočká, když na rodinné sešlosti oznámí, že absolvuje světoznámou pěší pouť do Santiaga de Compostela – a to sama. Tohle už těžko rozdýchává i Hynek, jenž nakonec ve stejnou dobu vyrazí s dětmi na dovolenou k moři. Náročné desetidenní putování poskytne hrdince spoustu času k úvahám nad minulostí, současnými problémy i vyhlídkami na budoucnost…... celý text

Toto vydání knihy ještě není v prodeji. Má být od 16.01.2025

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Marta děti nechce. Přihlašte se a napište ho.

Jana283
06.01.2025 4 z 5

Jestli někdo umí dobře popsat psychologii postav, tak je to Petra Soukupová. Její příběh nahlížený optikou všech zúčastněných mne opět bavil a přiměl mne zamyslet se nad tím, jak nelehké je mnohdy pochopit svoje pocity, postoje a pochybnosti a jak těžké je vcítit se do druhých, byť je máme rádi a chceme pro ně jen to nej... Jak jsou ty mezilidské vztahy křehké a i přes veškerou snahu to nemusí fungovat a což teprve když někomu dochází chuť a síla snažit se. Je to upřímná a opravdová kniha.

Kanylka
06.01.2025 2 z 5

Používat výrazy na jídlo "hnus" se mi nelíbilo a líbit nikdy nebude. Šla jsem "Camíno" a všude mají nejlepší kávu a velmi dobré jídlo. Kniha mě ničím neobohatila

Psímáma
06.01.2025 4 z 5

Vyhovuje mi autorčin styl psaní. Hlavní hrdinka je člověk z masa a kostí, se všemi klady a zápory, s pochybnostmi, s dobrými a méně dobrými dny. Moc se mi líbí nástin myšlení ostatních aktérů příběhu, který pomáhá uvědomit si, že každý vidí dění ze své perspektivy. To je obzvlášť cenné pro nás, zcela neempatické jedince ;-)

Žebříček nejprodávanějších knih (50. týden)

18.12.2024

Lesklá, Bábovky na konci světa a další knižní novinky (49. týden)

01.12.2024

Kniha Marta děti nechce v seznamech

v Mé knihovně93x