Maso a zvěřina přehled

Maso a zvěřina
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/233918/bmid_maso-a-zverina-233918.jpg 4 1 1

V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečním mase, drůbeži a zvěřině: od vepřového a bizoního masa přes drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či jelení. Praktickými otázkami týkajícími se úpravy masa, jeho vykošťování, porcování, marinování, solení, uzení a rovněž možných způsobů tepelné úpravy, se zabývají Rady pro kuchaře. Postup při zvlášť náročných úkolech je zde názorně vysvětlen krok za krokem.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Maso a zvěřina. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (0)

Zatím zde není žádný komentář.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Maso a zvěřina v seznamech

v Přečtených2x
v Mé knihovně3x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit1x