Maso a zvěřina hodnocení

Maso a zvěřina
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/233918/bmid_maso-a-zverina-233918.jpg 4 1 1

V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečním mase, drůbeži a zvěřině: od vepřového a bizoního masa přes drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či jelení. Praktickými otázkami týkajícími se úpravy masa, jeho vykošťování, porcování, marinování, solení, uzení a rovněž možných způsobů tepelné úpravy, se zabývají Rady pro kuchaře. Postup při zvlášť náročných úkolech je zde názorně vysvětlen krok za krokem.... celý text

5
0 x
4
1 x
3
0 x
2
0 x
1
0 x
0 x

Hodnocení knihy Maso a zvěřina: 80 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1

Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).