Maso a zvěřina tempo & emoce
kolektiv autorů , Christian Teubner
V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečním mase, drůbeži a zvěřině: od vepřového a bizoního masa přes drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či jelení. Praktickými otázkami týkajícími se úpravy masa, jeho vykošťování, porcování, marinování, solení, uzení a rovněž možných způsobů tepelné úpravy, se zabývají Rady pro kuchaře. Postup při zvlášť náročných úkolech je zde názorně vysvětlen krok za krokem.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.