Hlubina (2001) | Databáze knih

Hlubina přehled

Hlubina
https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/208404/mid_meg-hlubina-06t-208404.jpg 4 107 107

Meg série

Jeho žravost je neukojitelná a zuby ostré jako dýky. Nic ho nezastaví, ani ocelová vrata akvária v Monterey. Jakmile dvacetitunový žralok druhu megalodon poprvé okusí lidskou krev, chce jí mít víc a víc. Nastává čas krmení, na druhém konci světa v tichých hlubinách oceánu leží Mariánský příklop, kde se od prehistorických dob megalodon tře. Už jednou se paleobiolog Jonas Taylor odvážil do této nebezpečné hlubiny. Jako osamělý lovec se tam s megem střetl a jizvy na Jonasově těle ještě i dnes dosvědčují, jak smrtelně nebezpečné toto setkání bylo. Jonas však musí do hlubiny znovu. Počet megových obětí neustále vzrůstá a hrůza z jeho útoků zachvacuje celé kalifornské pobřeží. Jonas se znovu vydává na lov.... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Alpress

The Trench, 1999

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hlubina. Přihlašte se a napište ho.

Crozz
12.02.2025 4.5 z 5

Zase jízda, ještě lepší než první díl. Opět napínavé od začátku do konce.

Margarett_Lindd
28.01.2025 5 z 5

Tak tohle bylo skvělé pokračování prvního dílu. Vůbec jsem neměla pocit, že se jedná o zbytečně natahování.
Děj měl spád a překvapivě, i když se příběh převážně odehrával ze dvou pohledů, tak jsem se ani neztácela v příběhu, jak se mi celkem často stává u jiných autorů.
Překvapivě, narozdíl od předchozího dílu, jsem u tohohle neměla pocit, že si autor dělá legraci, a děj od cca. druhé poloviny sklouznul v "béčkovou komedii".
Už se těším, až se dostanu k dalšímu pokračování a věřím, že příběh neztratí na kvalitě.

rafan65
19.07.2024 5 z 5

Tak tohle je tedy pořádaná jízda. Tentokrát musím uznat že autor napsal směs napětí a akčních scén ze kterých čtenáři tuhne krev v žilách. První díl je dobré čtení ale tohle je o hodně lepší. Ještě že letos o prázdninách nejedu k moři, do vody bych nevlezl ani za zlatý prase. Těším se na další díl, snad nebude moje očekávání jedno velké zklamání.

Kniha Hlubina v seznamech

v Mé knihovně138x