Měsíční drak přehled

Měsíční drak
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/278207/bmid_mesicni-drak-Bqv-278207.jpg 5 35 35

Kdo aspoň jednou nesnil o tom, že postavy z oblíbené knihy obživnou? Přesně to se stane Filipovi jedné kouzelné úplňkové noci. Z jeho knížky vyskočí dráček, kterého pronásleduje neúprosný rytíř. Na údiv nad divotvornou mocí úplňku nemá Filip čas, sotva vyrazí ubohému dráčkovi na pomoc, začne se sám kvapem zmenšovat. Jak má teď bojovat proti zlostnému rytíři, když je maličký jako paleček? Filip musí rychle něco vymyslet… Tento půvabný příběh pomáhá dětem budovat odvahu, vyzdvihuje význam přátelství a přináší pochopení, že být statečný je důležitější než být velký.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Měsíční drak. Přihlašte se a napište ho.

Uiška
24.08.2024 5 z 5

Nádherné ilustrace a moc hezký příběh. Doporučuji, opravdu milé čtení pro malé i velké :).

Bonda
25.05.2024 5 z 5

Krásná kniha. Oslavuje fantazii, odvahu, vynalézavost, přátelství a také knihy. Zesměšňuje bojechtivost. Líbí se mi i ilustrace. Příjemné překvapení.

mončičák42
22.09.2022 5 z 5

Knížka jako stvořená pro předškolní kluky. Hodný drak a zlý rytíř - paráda. Také bych uvítala, kam přesně se v závěru dostal drak, synek se ale neptal. Krátká moderní pohádka s propracovanými ilustracemi zaujme jistě nejedno dítko.

Kniha Měsíční drak v seznamech