Metal Gear Solid přehled
Raymond Benson
Speciálně vycvičený bývalý agent člen jednotky FOXHOUND agent Solid Snake je povolán zpět do akce,aby se znova věnoval tomu, co umí nejlépe - zabranit krizi celosvětových rozměrů.Vražedný tým odpadlíků jednotky FOXHOUND převzal kontrolu nad zařízením pro likvidaci nukleárních zbraní na aljašském ostrově Shadow Moses.V úspěšném dokončení mise se Snakeovi snaží zabranit komanda s vymytými mozky, vojsko s vylepšenou DNA a šest prvotřídních zabijáků obdařených neobyčejnými schopnomi.Šance zastavit jadernou katastrofu je mizivá, avšak věci nemusí být takové, jakými se zdají ...... celý text
Literatura světová Sci-fi
Vydáno: 2012 , TritonOriginální název:
Metal Gear Solid, 2008
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Metal Gear Solid. Přihlašte se a napište ho.
Metal Gear Solid byla má oblíbená hra. Na knihu jsem narazil v knihovně úplnou náhodou, protože jsem vůbec netušil, že něco takového vyšlo.
Čtení bylo fajn, protože jsem si zavzpomínal na dobu hraní této legendární hry.
Hra je pro mně naprosta špička.Tahle kniha popisuje děj první hry.Kniha mi pomohla pochopit děj.I můj problém byla angličtina.Tahle kniha ukazuje genialitu hry i velmi originálního příběhu.
Styl jakým je napsána není nejlepší, ale znalce hry a fanouška originálních příběhů, nemůže odradit...
Kniha Metal Gear Solid v seznamech
2005 | Svoboda má svoji cenu |
2007 | Operace Barakuda |
2002 | Dnes neumírej |
2012 | Metal Gear Solid |
1999 | Jeden svět nestačí |
Psát knihy podle her prostě nedělá dobrotu. Pokud nemáte za předlohu nějaký vyloženě atmosférický kousek (a i tam bych dlouho váhal, než bych něco vybral), tak se prostě netrefíte - co ve hře působí zcela přirozeně je v knize neskutečně násilné a šroubované. Kniha je navíc napsaná tak prostinkým jazykem, že to celý děj až uráží.
Stručně řečeno, pokud vás nástin děje zde uvedený zaujal, pořiďte si originální hru a s tímhle neztrácejte čas. Váš zážitek se povznese do úplně jiných výšin.