Minimum o pití přehled
Karel Pinka
Minimum o tom, jak z minima pití získat MAXIMUM POTĚŠENÍ. Tedy o víně, o pivu, o brandy (atd.), ale i o vodě, něco z historie, něco o výrobě, základní receptury míchaných nápojů, ale též o uměřenosti, která neodlučitelně patří k UMĚNÍ PÍT.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Minimum o pití. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Minimum o pití v seznamech
v Přečtených | 1x |
v Knihotéce | 2x |
Štítky knihy
nápoje etiketa koktejly, míchané nápoje
Autorovy další knížky
1992 | Úspěšný hostitel |
1982 | Receptury teplých a míšených nápojů |
1992 | Stolujeme v přírodě |
1986 | Se sklenkou v ruce |
1996 | Minimum o pití |