Minimum o pití hodnocení
Karel Pinka
Minimum o tom, jak z minima pití získat MAXIMUM POTĚŠENÍ. Tedy o víně, o pivu, o brandy (atd.), ale i o vodě, něco z historie, něco o výrobě, základní receptury míchaných nápojů, ale též o uměřenosti, která neodlučitelně patří k UMĚNÍ PÍT.
5 |
|
1 x |
4 |
|
1 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Minimum o pití: 90 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 2
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).
Štítky knihy
nápoje etiketa koktejly, míchané nápoje
Autorovy další knížky
1992 | Úspěšný hostitel |
1982 | Receptury teplých a míšených nápojů |
1992 | Stolujeme v přírodě |
1986 | Se sklenkou v ruce |
1996 | Minimum o pití |