Minimum o pití tempo & emoce
Karel Pinka
Minimum o tom, jak z minima pití získat MAXIMUM POTĚŠENÍ. Tedy o víně, o pivu, o brandy (atd.), ale i o vodě, něco z historie, něco o výrobě, základní receptury míchaných nápojů, ale též o uměřenosti, která neodlučitelně patří k UMĚNÍ PÍT.
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Štítky knihy
nápoje etiketa koktejly, míchané nápoje
Autorovy další knížky
1992 | Úspěšný hostitel |
1982 | Receptury teplých a míšených nápojů |
1992 | Stolujeme v přírodě |
1986 | Se sklenkou v ruce |
1996 | Minimum o pití |