Mlha přehled

Mlha
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/551902/bmid_mlha.jpg 5 89 89

August Strindberg série

< 3. díl

Léto vrcholí, slunce se třpytí na mořské hladině a v Hovenäsetu se chystá soutěž v pečení, které se účastní i August Strindberg. Pak se ale přivalí mlha a idylkou otřese nález mrtvého muže oběšeného na pláži. Nikdo ho nezná a inspektorka Maria Martinssonová si klade otázku: Kdo to je a co ho sem přivedlo? Stopy vyšetřování vedou až k létu roku 1989, kdy ve zdejším domě našli rozčtvrcenou ženu. Byl tehdy vážně odsouzen její vrah? A jak daleko zajdou ti, kteří chtějí, aby tajemství minulosti zůstala skryta?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: audiokniha , Voxi

Skuggläge

Interpreti: Igor Bareš , Lucie Juřičková

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mlha. Přihlašte se a napište ho.

Hella
předevčírem 4 z 5

Poklidné vyprávění o zlých činech v jedné jinak mírumilovné severské vesničce. Až na toho superdokonalého Augusta není co vytknout.
Na DK aktuálně 95% od 88 hodnotících.

emamat
09.12.2024 5 z 5

Líbila se mi celá série. Doufám, že vyřešením 30let staré vraždy, to nekončí. Oblibila jsem si všechny postavy.

Adinlea
30.11.2024 3.5 z 5

Treti dil velmi kvalitni serie. ALE - mela jsem velky problem se zacist, knize by prospelo, kdyby mela o par stranek mene, misty je to az moc rozvlacne. Zapletka skvela, pekne se to na konci vsechno spojilo a rozmotalo.
Ale uprimne, nejsem vubec nadsena z Augusta. To je takova spravnacka postava, ktera by furt jen pekla, nejake pripady nebo tak ho stejne nezajimaji a je v deji dosti do poctu. Proste mi leze na nervy. Asi ma slouzit jako nejake lepidlo mezi postavami, ale me spis leze krkem.

Neklidná růže a další knižní novinky (38. týden)

13.09.2024

Kniha Mlha v seznamech