Živelné měňavice přehled
Petr Kopl
Morgavsa a Morgana série
Oblíbené příhody malé Morganky, které znáte ze Čtyřlístku, vycházejí poprvé v knižní podobě! Morgavsa a Morganka jsou dvě čarodějky. Tedy vlastně jenom Morgavsa. Morganka se toto řemeslo teprve učí a zdá se, že se velmi rychle zlepšuje. Naše hrdinky jedou vrátit draka do jeho rodiště. Zároveň sledují stopy zlé a velmi mocné čarodějky. Co všechno je na Islandu asi čeká?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Živelné měňavice. Přihlašte se a napište ho.
Komiks pro děti , který ale určitě pobaví i dospěláky - mě teda baví moc. Třeba sžíravá ironie Krákala a speciálně v tomto díle jsem se zasmála nepovedeným proměnách malé Morganky v různé známé komiksové postavičky.
Miluju. Od prvního dne, kdy jsem se s Morgavsou a Morganou seznámila. A nepochybuji, že je budu milovat napořád.
Příběhy jsou mnohaúrovňové, poučné, ale také vtipné. Je až s podivem, kolik informací tam člověk najde. A styl kresby je do detailu vymazlený.
Knižní novinky (46. týden)
10.11.2019
Kniha Živelné měňavice v seznamech
komiksy komiksy pro děti české komiksy fantasy komiksy
2019 | Pérák: Oko budoucnosti |
2019 | Dračí chůvy |
2018 | Vznik ČSR 1918: Velezrada se trestá |
2010 | Král Artuš |
2012 | Dracula (komiks) |
Baví. Několikrát jsem se nahlas zasmála, což se mi u knihy už dlouho nestalo (i když to je asi hlavně pro témata ostatních knih).
Že jsou v komiksu i drobná až zásadní ponaučení je bonus navíc.